Concediu de odihna

In pedioada 16.09 - 23.09.2020

Magazinul nostru va onora comenzile dupa data de 24 Septembrie,

Va multumim!

Acumulator LG V10 H960A, BL-45B1F Extinde

Acumulator LG V10 H960A, BL-45B1F

LG LG

SNX21511

Nou

Acumulator LG V10 H960A, BL-45B1F

Mai multe detalii

68,77 lei

Livrarea se va face Miercuri 23 Sep
bc2beaaf03af610c31a9ac8ed752c687.png

Livrare rapida...

Esti protejat! 14 zile drept de retur

Magazinul nostru este securizat

Acumulator LG V10 H960A

Produs: Nou, OEM 

Tip Ambalaj: Folie Plastic

BL-45B1F

Acumulatorul este piesa responsabila energiei telefonului, capacitatea acesteia se masoara prin miliamperi, capacitatea medie a telefoanelor este de 3000 mAh dupa statisticile 2019.

Acesta este de tip detasabil si nu necesita cunostinte speciale de inlocuire.

Face parte din categoria pieselor simple cu situatii usoare de inlocuit, pentru demontare este necesara scoaterea capacului bateriei telefonului, deasemenea nu indepartati sigiliile pentru garantie.

Acumulatorii Litium-ion sau polimer au durata de viata aproximativa 2 ani, in functie de cate cicluri de incarcare i se face, fiecare are un circuit integrat ce contorizeaza fiecare reincarcare, nu este indicat sa lasati telefonul peste noapte la incarcat chiar daca smartphone-ul are functie de auto oprire incarcare la 100%, peste noapte cu incarcarea oprita telefonul consuma de cateva ori 1 procent din baterie, reporneste incarcarea si astfel consumati intr-o noapte 3-5 cicluri de incarcare.

Comenzile se fac exclusiv online, formularul de comanda este intr-o singura pagina extrem de simplu, completarea datelor si un singur clic, nu este necesar sa faci mai multi pasi pentru a finaliza comanda.

Livrari și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Coletele sunt trimise în aceeasi zi de la primirea comenzii numai daca comenzile sunt facute pana in ora 12:00 in ziua curenta, comenzile plasate dupa ora 12:00 vor fi expediate a doua zi lucratoare și sunt trimise prin Posta Romana sau Fancourier. Toate coletele beneficiaza de numar de urmarire (awb) care acesta se poate urmari pe site-ul curierului.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului.

Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare pentru fiecare in parte.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Renuntarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a returna produsele trebuie sa ne informati telefonic cu privire la decizia dumneavoastra.

In cazul in care returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ati primit produsul. Rambursarea se efectueaza folosind un cont bancar sau aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Calea Vacaresti, Nr.207, BL.85, Parter, Sector 4, Bucuresti. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul livrarii catre noi al returnarii produselor numai in cazul in care v-ati razgandit.

La produsele ce nu sunt conforme sau nefunctionale noi vom suporta costurile de transport.

Sunteti responsabil doar pentru deteriorarea produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Acumulator LG V10 H960A, BL-45B1F

Acumulator LG V10 H960A, BL-45B1F

Piese GSM, componente telefoane si tablete de calitate

Repara fara batai de cap, achizitioneaza profesionist.

OK

Acest website foloseste cookie-uri (click aici pentru a citi)